mandag 14. desember 2009

Julekalender del 2

10.des: Lemonada.
Vi har fått noen favoritter her i Iquitos; favorittbasseng, favorittparrilla, favorittreiesbyrå, favorittisbar og en del flere. Favorittrefrescoen vår er lemonada - og den beste selger de på en sushi-restaurant som ligger nært La Restinga. Nå har vi vært der såpass mange ganger at vi i tillegg får "chifle" - bananchips - uten tillegg i prisen. Den ordningen er vi godt fornøyde med.

11.des: Taco!
Etter en måned i posten kom endelig pakken mamma sendte, og dermed ble det å lage taco og se Notting Hill på fredagskvelden. Da jeg spurte Vesna hva som var dagens julekalender svarte hun: "Alt. Hele kvelden."

12.des: Grøt!
For å gjøre helga fullendt laget vi grøt på lørdagen. Litt uvant å spise grøt før en skal ut for å danse, men sjelden har det smakt bedre.

13.des: Sove lenge
Som sagt, ut for å danse på lørdagen, og når man legger seg klokken 5, er det utrolig deilig å sove til klokken 3. Det føles litt som å sløse vekk en hel dag også - men er det julekalender så er det julekalender.

2 kommentarer:

  1. Favorittbasseng? Favorittisbar? Sushi? Æsj, det gjør nesten vondt å lese det her :/

    SvarSlett
  2. Makan som dere skjeier ut der oppe i jungelen da. Dere skulle kommet hitt til La Paz litt tidligere og følt litt ordentlig arbeid på kroppen!

    SvarSlett